ALFREDO COENEN FINANCIEEL ADVIES & COACHING STATISTIEKEN

opgaven

inkomsten belasting

adviezen

op maat gemaakt

sterren

betrouwbaarheid

kopjes

koffie

Werk en werkervaring

About

Van mei 2002 tot en met juni 2014 heb ik gewerkt bij Rabobank Maastricht en Omstreken in 3 verschillende functies. Ik ben gestart als Kantoormanager op kantoor Boschstraat en ben na 2 jaar overgestapt naar de functie Adviseur Hypotheken en Vermogen en na 4 jaar naar de functie van Accountmanager Private Banking. In beide adviseursfuncties welke ik in totaliteit 10 jaar heb uitgevoerd, was het mijn primaire taak om particuliere klanten van een passend advies te voorzien en in te vullen met de bijbehorende producten. Zo adviseerde ik op het gebied van hypotheken, spaar- en betaalproducten, verzekeringen, beleggingen en overige vermogensproducten. Daarnaast verzorgde ik financiële planningen voor particuliere welgestelde klanten. Naast manager en adviseur heb ik als projectleider gewerkt aan diverse kleinere en grote projecten binnen de Rabobank organisatie. Voor de Rabobank heb ik 5 jaar gewerkt bij Start Uitzendbureau als vestigingsmanager van 4 locaties in regio Beek-Sittard. Primaire taak was de dagelijkse leiding over deze vestigingen. Als vestigingsmanager had je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, commerciële resultaten, “grote” klanten en HRM aangelegenheden.

Scholing en cursussen

Na mijn middelbare opleiding aan de Meao te Maastricht heb ik de bedrijfseconomische opleiding aan de Heao te Sittard gevolgd en afgerond. Na deze studie heb ik nog 2 jaar economie gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Tijdens mijn werkzame periode bij de verschillende werkgevers heb ik veel cursussen gevolgd op verschillende gebieden. Naast de belangrijkste cursussen die hieronder staan opgesomd, lag de nadruk op commerciële en vakgerichte cursussen. Hieronder een overzicht van de gevolgde cursussen. - WFT opleidingen doorlopend. Certificaten op deelgebieden Basis, Consumptief, Hypothecair en Vermogen. - Opleiding Prince 2 Projectmanagement, APMG International. Certificaat 2014. - Opleiding Personal Efficiency Program, PEP Worldwide – Nederland. Certificaat 2014. - Opleiding FFP (Federatie Financieel Planners), Elsevier. Diploma 2010. - Opleiding SEH, SEH. Diploma 2004. - Functie- en productgerichte opleidingen Rabobank. Certificaten voor alle primaire opleidingen. - Leading a Culture of Service, Disney Institute. Certificaat 2000. - Management Development Traject, Start Uitzendbureau. Certificaat 1998.

Overige persoonlijke informatie

U kunt met mij schriftelijk en mondeling communiceren in de Nederlandse en Engelse taal. Wat betreft mijn computer- en programmakennis valt hier het Microsoft-pakket onder, CRM toepassing Siebel, Apple toepassingen en alles wat met sociale media te maken heeft.